CSR

Vi har alle et ansvar, for at gøre hvad vi kan for at passe på den planet vi bor på. Derfor vælger Kreativ Belysning at aktivt støtte organisationer og firmaer, som har til formål at fremme beskyttelse af naturen.

 

Hos Kreativ Belysning kan vi godt selv finde ud af at kontakte, ønskede kommende sammenarbejdspartnere. Ydermere så gavner det også milijøet, da det minimere unøvendigt papir brug på reklamer.


 

 

 

 

 

 

 

Hos Kreativ Belysning er vi bevidste om vores fodaftryk vi sætter som virksomhed. Derfor arbejder vi konstant på at minimere vores brug af papir, og deltager aktivt i Stop Papirspild. Vi har samarbejdet med vores leverandører om, at sammen kæmpe med reduceret størrelsen på indpakning, så vi ikke bruger unødvendige store pakker.

Stop Papirspild mærket

Kreativ Belysnings succes er en direkte afspejling af vores medarbejderes trivsel på arbejdspladsen, hvor tilfredse medarbejdere afspejler hvad der står på bundlinjen. Derfor støtter vi op om Et Sundt Arbejdsmiljø.

Et sundt arbejdsmiljø

Kreativ Belysning arbejder aktivt på at vælge forhandlere og samarbejdspartnere der anvender miljøvenlig pakning. Det samme gælder, når vi sender varer ud.

Miljøvenligpakning