E27 porcelænsfatning

E27 fatning / porcelænsfatning E27

Er du på udkig efter E27 fatninger?

Hos Kreativ Belysning finder du altid et kæmpe udvalg af elartikler – og porcelænsfatning E27 er ingen undtagelse. Udforsk udvalget her på siden, og find lige præcis det produkt, som du mangler i dit næste projekt.

Er du gået forgæves efter en bestemt porcelænsfatning E27 eller et andet produkt? Kontakt os på tlf. 42 52 7 9 13 eller kontakt@kreativbelysning, og fortæl os, hvad du søger.

Som kunde hos os bliver du mødt af erfarne specialister med mere end 40 års erfaring i branchen. Dermed kan du få løst næsten alle dine behov for kreative lysløsninger, når du handler hos Kreativ Belysning – store såvel som små.

Hvad er en E27 fatning?

En E27 fatning er kort fortalt en bestemt type pærefatning – den del af lampen, der overfører strømmen til selve lyskilden. Tallet “27” beskriver diameteren på fatningen i millimeter, mens E’et er det sidste initial i “Thomas Edison” – manden, som var med til at udvikle glødepæren.

Selvom navnet lyder ret så teknisk, vil du med høj sandsynlighed have haft en E27 fatning mellem hænderne på et tidspunkt. For denne fatningstype er sammen med E14 fatningen den mest brugte fatning i Danmark. Hvis du ikke arbejder professionelt med el, vil du dog nok kende E14 fatningen som “den lille fatning” og E27 fatningen som “den store fatning”.

Vælg den rette fatning

Som en af de mest gængse typer af fatninger på markedet findes E27 fatningen i en bred vifte af varianter, der passer til såvel LED–pærer som glødepærer og LED–pærer.

Med de forskellige varianter skal du selvfølgelig være opmærksom på, hvilken pæretype fatningen skal passe til. For hvis fatningen i en lampe ikke passer til lyskilden, er lampen ikke meget mere end en ubrugelig pyntegenstand. Halogenpærer kører for eksempel på 12 Volt vekselstrøm, mens LED kræver jævnstrøm. Derfor vil det ikke være ligegyldigt, om du vælger en fatning til LED eller halogen.

Er du i tvivl om, hvilken fatning der passer til en bestemt lampe, kan du altid kontakte Kreativ Belysning.

Køb porcelænsfatning E27 hos Kreativ Belysning

Som kunde hos Kreativ Belysning kan du ikke blot vælge og vrage i et bredt sortiment af elartikler. Navnet forpligter, og derfor er professionel råd og vejledning samt mulighed for at skabe kreative, innovative lysløsninger en selvfølge, når du handler hos os.

Vi er nettets bedste sted at handle elartikler – uanset om du privatkunde med beskedne behov, eller du er erhvervskunde med mere omfattende krav til udvalg og muligheder.

Vær i øvrigt opmærksom på, at du kan få E27 fatninger i forskellige materialer – herunder kobber, stål og porcelæn. Hos Kreativ Belysning har vi dog valgt at sælge de hvide porcelænsfatninger – ganske enkelt fordi de med deres stilrene design matcher til stort set alle lamper.

Vælger du porcelænsfatning E27, er du altså sikret en fatningstype, der passer til næsten alle tænkelige projekter og i stort alle indretningsstile.

Kontakt os for spørgsmål eller en skræddersyet løsning

Er du i tvivl om, hvilken fatningstype du skal bruge? Eller mangler du professionel sparring, der kan få dit næste lysprojekt helt i mål?

Ring til Kreativ Belysning på 42 52 7 9 13 allerede i dag. Ellers skriv en mail til kontakt@kreativbelysning – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Vi sidder klar til besvare dine spørgsmål – uanset om du blot har brug for en porcelænsfatning 27, eller du står foran et større lysprojekt og har brug for inspiration.


Ønsker du eller din virksomhed at købe porcelænsfatning E27 eller andre elartikler til konkurrencedygtige priser? Opret en konto hos Kreativ Belysning, og få fordele, når du handler.