Lampeophængning

Hos Kreativ belysning har vi en elektriker med over 25 års erfaring indenfor lampe ophængning og reparationer.

 

Så hvorfor betale for en el-installatør, når vi kan løse både lampeophængning og reparationen?


Vi bistår gerne med demontering og nedtagning af lamper og andet inventar ved fraflytning. Vi kan også hjælpe med opsætning og montering af dine lamper og inventar, når du flytter ind i dit nye hjem eller virksomhed.

Kreativ Belysning sælger, opsætter og reparerer lamper og belysning for både private- og erhvervskunder.

 

Lampeophængning


Reparation af lamper og lyskilder

Reparationer af lamper og større lyskilder vil som udgangspunkt altid blive udført på kundens adresse. Men er der tale om en større reparation af en eller flere lamper eller lyskilder, kan det forkomme, at vi tager lamper eller lyskilde til vores værksted i Rødovre. På vores værksted har vi alt det bedste værktøj og alle reservedele til rådighed. Dermed kan vi også give dig og din lampe den bedste service. 

Har du brug for hjælp til reparation af dine lamper eller andet belysning, så ring til Kreativ Belysning på alle hverdag i tidrummet 8-16 på telefon 42 52 79 13. Vi giver en pris og vurdering arbejdet samt en tid til hvornår udførelse af opgaven kan forkomme. Læs mere om lampereparation her. 


Meget mere end kun en webshop

Vi er passioneret omkring lys, lamper og de muligheder ordentligt belysning kan give. Vores passion for god belysning udstråles i vores store udvalg af lyskilder og lamper til ethvert formål – både til privat og erhverv. Vores montage team står selvfølgelige også altid klar til at montere de lamper og lyskilder, som du har købt.
Vi er også altid klar til at hjælpe dig på telefonen 42 52 79 13  – uanset om der er tale om rådgivning eller hvordan en ophængning skal udføres.

 

Vigtigheden af lys

Lys er ikke bare lys. Det har en sundhedsfremmende effekt, som bliver mere og mere vigtigere jo ældre vi bliver. Især i vintertiden er gode lyskilder essentielle for vores humør og helbred. Af samme årsag anbefaler vi også at vælge ordentlig kvalitet belysning fra lyskilder man bliver glad for at tænde.